AVELSHANAR
Line
Winston
Winston
SEVCh Inanda Mellberg Winston

4 juli 2002 – 17 januari 2011

Inanda Mellberg Winston föddes 4 juli 2002, e Orangelad u Lionesque Clementine, och utvecklades med åren utvecklats till en mycket stilig helafrikansk herre, mörkröd i färgen och med ett härligt temperament. Han blev pappa till två kullar; en på IMK (se Tidigare Kullar, 2007), och en hos African Goldridge’s.

HD:A,
AD:UA
Höjd 68 cm
Vikt 42 kg

Fryst semin finns tillgängligt
Line
Otto
Inanda Mellberg Otto JV of Ersted
SEVCH Inanda Mellberg Otto JV of Ersted

Otto föddes den 21 september 2010 och testades mycket noggrant av sin förre ägare, Jörgen Olsen, en dansk Schweisshundsförare, innan han flyttade till Danmark den hösten, men har inte helt svarat upp till de krav som ställs på en officiell dansk schweisshund. Detta gjorde att det inte var realistiskt för Jörgen att behålla honom … och jag är bara glad och lycklig över att få en hund e IM Edelrood u Rekaylahn Amber i huset.
Just nu planerar jag bara att ta det lugnt och lära känna den unge mannen igen, men lovar att återkomma med mer information om honom.

Tandstatus: Korrekt saxbett, saknar en P2
HD:AA
AD:00
OCD: Fri
DM: Fri
Höjd 68cm
Vikt 41kg
Line
Aramis
Inanda Mellberg Otto JV of Ersted
Aramis föddes den 10 augusti 2009, e Glenaffric Ulanyo of Zuritamu u IM Fleur de Cap, och är alltså kullbror till IM Cresta by U som är kvar här på IMK.

Aramis bor i Åkersberga, utanför Stockholm, hos husse Tomas Rydin och mate Catharina, och tillbringar den mesta av sin tid med Tomas och bäste kompisen Caesar, IM Sepedi, ofta på husses jobb. Han har en 1a på Öppet Viltspår och är alltså skottfast, han är utställd med goda resultat, och har ett genomfört MH, också med gott resultat.

HD:AA
AD:00
Höjd 69 cm
Vikt 43 kg
Komplett och korrekt saxbett
DM: Fri
Blue Dilute: Fri
Bärare av levergenen

Fryst semin finns tillgängligt
Line